E faʻafefea ona tausia ma puipuia le paʻu ile autumn?

A o faasolo ina malulu le tau, o le paʻu o le a i lalo o le tele o le mamafa ona o le paʻu faʻafuaseʻi o le vevela, o lea e manaʻomia ai ona tausia ma puipuia i le taimi.E fa'afefea la ona fai le tausiga lelei o le pa'u ma le puipuiga?

1. Fa'aliga

Ona o le malosi o ave o le ultraviolet i le taumafanafana, o le stratum corneum o le paʻu e sili atu le mafiafia.I lenei auala, o le a matala le paʻu, ma afai e le foia, o le a mafua ai le tele o faʻafitauli o le paʻu.O le mea lea, o le laasaga muamua o le tausiga o le paʻu i le autumn o le faʻafefe.E tatau ona mālū le su'ega, muamua filifili se solo solo e fa'asusu ai ou foliga.Fufulu se mea fa'amama i se solo, solo i fafo le pulu, ma tusi li'o i luga o foliga, muaulu, T-sone, ma auvae.Fufulu ile vai mama pe a ma le 2 minute.

2. Puipuiga o le la

E ui lava o le tautoulu, ae e manaʻomia pea le puipuiga o le la.E sili le filifilia o mea e puipuia ai le la ma le maualuga o le susu, ina ia e le popole i le stratum corneum ua faaleagaina ona o le tau matutu.

3. Tone

O le paʻu e faʻafefe i allergies pe a suia vaitau.Toner e taua tele mo le tausiga o le paʻu.A'o le'i fa'aogaina le teuteuga po'o le'i alu fo'i e moe, fa'aoga se cotton e fa'asusu ai le lotion, ona fa'apipi'i lea i luga o foliga pe a ma le 5 minute.A maeʻa ona faʻaogaina, fai laasaga o le tausiga o aso uma.Aua le filifilia le vaiinu ma le ava malosi.

4. Susū

A maeʻa ona faʻaogaina le toner, e tatau ona e faʻaogaina le susu.E mafai e le moisturizer ona loka le susu o le paʻu.A maeʻa ona faʻaoga, e mafai ona e faʻafefe lemu i se gaioiga lapotopoto e faʻateleina ai le taofiofia o le susu o le paʻu.

5. Fa'apitoa le tausiga o le pa'u

Mo le tausiga o le paʻu i le autumn, e sili ona lelei le tuʻuina atu o le tausiga faʻapitoa i le paʻu tasi pe faalua i le vaiaso, e pei o le faʻaogaina o se ufimata mata.A uma ona fufulu ou foliga, olo sa'o loa le lotion fa'asusu i lou alofilima, fa'apipi'i i luga o foliga, fa'asusu le cotton i le vai mama, va'i i fafo ona fa'asusu lea o le lotion, mulimuli ane fa'apipi'i i luga o foliga, ona ufiufi lea. fa'atasi ai ma se vaega o le afifi palasitika mo le 10 minute A mae'a lena, aveese, fa'afefe ma pati e mitiia.

E fa'afefea ona iloa sa'o ou fa'afitauli o le pa'u?

I le avea ai ma se kamupani su'esu'e pa'u, matou te mulimuli pea i le manatu o le tausiga o pa'u faasaienisi ma le tausiga sa'o o le pa'u.O la matou fautuaga o le faia lea o suʻega lelei o le paʻu aʻo leʻi tausia uma le paʻu ma togafitiga, ina ia mafai e tagata faʻatau ona malamalama atoatoa io latou faʻafitauli o le paʻu ma le ogaoga i lenei laasaga.Ona fa'atatau lea i fa'ai'uga sa'o o su'ega o masini su'esu'e pa'u, e mafai ona tu'uina atu fautuaga fa'apolofesa tausima'i ma fofo togafitiga.Soʻo se togafitiga e mafai ona faʻatatau, ina ia mafai ona faʻamalieina tagata faʻatau uma.

O mea nei e lua A'o le'i mae'a le fa'atusatusaga na fa'aalia e Meicet pa'u su'esu'e masini.


Taimi meli: Nov-22-2021