O le AMWC i Monaco o loʻo faʻaalia ai le faʻasologa lata mai i vailaʻau faʻalelei

 

O le 21st Annual Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress (AMWC) na faia i Monaco mai Mati 30th i le 1st, 2023. O lenei faʻapotopotoga na faʻapotopotoina ai le 12,000 fomaʻi faʻapolofesa e suʻesuʻe le alualu i luma lata mai i vailaʻau faʻalelei ma togafitiga faʻamaʻi.

Su'esu'e Pa'u Meicet (2)

I le taimi o le AMWC, na maua ai e le au auai le avanoa e auai ai i sauniga faʻaleaʻoaʻoga, faʻataʻitaʻiga lima, ma talanoaga laulau.O le tele o foma'i ta'uta'ua ma tagata su'esu'e na tu'uina atu a latou su'esu'ega i mataupu e amata mai i le toe fa'afouina o mata e o'o atu i togafitiga o sela.

O se tasi o faaaliga sili ona lauiloa o leMEICET Su'esu'ega Pa'u masini.O lenei meafaigaluega fou, e le faʻafefeteina e faʻaaogaina tekinolosi faʻaonaponei e iloilo ai le soifua maloloina o le paʻu ma faʻaalia mea leaga natia.E suʻesuʻe e le masini le pito i luga o le paʻu ma faʻatupuina se lipoti e faʻamatala ai vaega o popolega, e pei o laina lelei, maanuminumi, hyperpigmentation, ma le faʻaleagaina o le la.O le MEICET Skin Analysis system e fesoasoani i foma'i tipitipi ma foma'i e fa'afetaui togafitiga i mana'oga patino o ma'i ta'itasi.

Su'esu'e Pa'u D8 (6)

O le isi mea mataina o le faamoemoe o le Live Injection Workshop.I le taimi o lenei vasega, na faʻaalia ai e le au atamamai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo tui mo faʻamaʻi ma neuromodulators.Na maua e le au auai le avanoa e matau ai ma fai ni fesili a'o galulue fa'apolofesa i fa'ata'ita'iga ola.

I le aotelega, o le AMWC conference i Monaco o se manuia tele.O fomaʻi faʻapolofesa mai le salafa o le lalolagi na mafai ona aʻoaʻoina mai le tasi i le isi, fesoʻotaʻiga, ma suʻesuʻe mea fou faʻaleleia i vailaʻau faʻalelei.O le mea na tupu o se faʻavae taua mo le fefaʻasoaaʻi o le poto ma le faʻalauteleina o le fanua o vailaʻau faʻamaʻi.

O tulagavae o MEICET i le lalolagi o le a le taofia.O a matou fuafuaga fa'aaliga i le lumana'i o lo'o mulimuli mai, ma matou te tulimatai atu e feiloai ma fa'atasi ma oe.展会安排 2023.04.03

 


Taimi meli: Apr-03-2023