O le a le Telangiectasia (toto mumu)?

1. O le a le telangiectasia?

Telangiectasia, lea e lauiloa foi o le toto mumu, apogaleveleve-pei o vein faalauteleina, e faasino i veins laiti ua faalavela i luga o le paʻu, e masani ona aliali mai i vae, foliga, vae pito i luga, puipui o le fatafata ma isi vaega, o le tele o le telangiectasias e leai se manino. faʻailoga le toʻa , O le sili atu ona faʻalavelave o le faʻafitauli foliga, o lea e masani ona aumaia ai le faʻalavelave manino, aemaise lava mo tamaitai, lea o le a aʻafia ai le talitonuina o le tagata lava ia ma le olaga i se tulaga patino.

2. O ā tulaga e mafai ona taʻitaʻia ai le telangiectasia?

(1) Fa'afuafuaga

(2) Fa'asasolo soo i le la

(3) Ma'itaga

(4) O le inuina o fualaau faasaina e faalautele ai alātoto

(5) Le taumafaina tele o le ava malosi

(6) Pa'u manu'a

(7) tipi tipitipi

(8) Ga'u

(9) O vaila'au fa'ama'i fa'ala'au po'o vaila'au fa'ama'i

(10) O tagata matutua foi e matele i le telangiectasia ona o le le lelei o le elasticity vascular

(11) E le gata i lea, o suiga o le hormonal e pei o le menopause ma fualaau o le fanautama e mafai foi ona mafua ai le telangiectasia.

Telangiectasia e mafai foʻi ona tupu i nisi faʻamaʻi, e pei o ataxia, Bloom syndrome, telangiectasia hemorrhagic herediter, KT syndrome, rosacea, spider web hemangioma, xeroderma pigmented, O nisi faʻamaʻi ate, faʻamaʻi o le tino, lupus, scleroderma, ma isi.

O le tele o telangiectasias e leai se mafuaʻaga faʻapitoa, ae naʻo le faʻaalia pe a uma le paʻu lelei, matua, poʻo suiga i le maualuga o le hormone.O se numera itiiti o telangiectasias e mafua mai i faʻamaʻi faʻapitoa.

Fesootaiga puna ata

3. O a faailoga o le telangiectasia?

O le tele o telangiectasias e leai ni fa'aaliga, peita'i, e tafe toto i nisi taimi, e mafai ona i ai ni a'afiaga ogaoga pe a fai o le toto o lo'o i totonu o le fai'ai po'o le va'ai.

O le telangiectasia pito i lalo e ono avea ma fa'aaliga vave o le le lava o le venous.O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o tagata mamaʻi e maua i le telangiectasia pito i lalo e maualuga atu le faʻaogaina o le valve venous valve, o lona uiga e sili atu ona afaina i veins varicose, oona ma le mamafa.Ole a sili atu le avanoa o tagata.

O se numera to'aitiiti o tagata e sili atu le ma'ale'ale e ono o'o i le mageso ma le tiga i le lotoifale.O le telangiectasias e tupu i foliga e mafai ona mafua ai le mumu o foliga, e mafai ona afaina ai foliga vaaia ma le talitonuina o oe lava.

MEICET su'esu'e pa'ue mafai ona faʻaaogaina e iloa ai faʻafitauli facial telangiectasia (mumu) manino ma le fesoasoani o le malamalama cross-polarized ma AI algorithm.

Mumu Toto Mumu Telangiectasia MEICET su'esu'e pa'u


Taimi meli: Mati-23-2022